Als service coördinator van CEWE België komt André (57) dagelijks bij onze klanten over de vloer en naar eigen zeggen is het CEWE FOTOBOEK daarbij altijd gespreksonderwerp nummer 1. André zelf is dan ook helemaal fan. Net als zijn kleinzoon trouwens. Zijn absolute favoriet is het fotoboek Large liggend met fotopapier. Waarom? Dat lees je hier.

De favoriet van André

Hoe lang werkt u bij CEWE?
“Ik ben 34 jaar geleden bij CEWE begonnen als chauffeur. In die tijd reed ik dagelijks naar de vakhandel met fotowerk. In de jaren die volgde heb ik op de klantendienst gewerkt waarbij ik o.a. verantwoordelijk was voor het transport en de opstart van nieuwe klanten. In die tijd hadden we nog geen automatische sortering en ook nog geen fotoboeken zoals we die nu hebben. Ja, er is een hoop veranderd in al die jaren.”

Waarom is het CEWE FOTOBOEK Large liggend met fotopapier uw favoriet?
“Ik vind het fotoboek Large fijn vanwege het handige A4-formaat. Vanaf het moment dat deze met fotopapier verkrijgbaar was, ben ik dat gaan bestellen. Het panoramaformaat in combinatie met fotopapier is heel geschikt om foto’s over beide pagina’s te verdelen. Vanwege de speciale bindingstechniek lopen de foto’s in het midden mooi door en heb je geen last van fotoverlies. Ik kan het echt iedereen aanraden.”

Raad u dit fotoboek ook aan bij klanten?
“Wel als ze vragen om mijn mening, maar mensen zijn sowieso onder de indruk van de grote keuze aan verschillende formaten en papiersoorten, de gebruiksvriendelijkheid van de software en onze niet-tevreden-geld-terug-garantie. Dat komt steeds weer naar voren.”

Maakt u vaak een fotoboek?
“Sinds het CEWE FOTOBOEK op de markt is, maak ik jaarlijks fotoboeken. Vooral van vakanties. We zijn nu ook toe aan een reeks fotoboeken van onze eerste kleinzoon en van de kleinkinderen die hopelijk nog volgen. Of het ook een mooi cadeau is? Jazeker, ik heb tweemaal een fotoboek gemaakt voor familie met wie we jaarlijks op vakantie gaan. Ze waren er heel blij mee en het wordt nog vaak ter hand genomen. Het is dan ook een mooie tastbare herinnering.”

Heeft u tips voor het maken van een fotoboek?
“Maak een jaaroverzicht. Ik heb dit zelf al verschillende keren gedaan. Neem alle foto’s van belangrijke momenten in een jaar, zoals die gezellige dag met vrienden, een familiefeestje, dat leuke uitstapje naar de dierentuin, de eerste BBQ van het jaar, Pasen, nieuwjaar, noem maar op. Stel hiervan een fotoboek samen. Dit kun je trouwens ook als geschenk geven, succes verzekerd.”

Van wie zou u het favoriete fotoproduct willen weten?
“Ik wil graag collega Dick Vandenberg vragen, ook een ‘oude’ rot in het vak. :)”