Inmiddels is deze blogrubriek bijna uitgegroeid tot onze favoriet! Al 23 collega’s hebben laten weten op welk fotoproduct zij hun foto’s het liefst zien en daar hebben ze allemaal zo hun (vaak heel goede!) redenen voor. Nu is het woord aan onze Development & projectmanager Dennis (43). Hij werkt bijna 4,5 jaar bij CEWE en over zijn favoriete fotoproduct hoeft hij niet lang na te denken. In zijn woonkamer schitteren namelijk twee mooie wandcollages.

De favoriet van Dennis

Waarom is de wandcollage je favoriete fotoproduct?
“Afgelopen voorjaar wilde ik iets moois aan de muur hangen van onze reis naar Australië en Nieuw-Zeeland. En omdat al die mooie herinneringen niet in één foto te vatten zijn, heb ik gekozen voor de wandcollage. Zo kon ik meerdere foto’s kwijt op één wanddecoratie, erg leuk en handig. Vanwege de handige standaard te kiezen lay-outs was ik bovendien binnen 5 minuten klaar met ontwerpen en bestellen.”

Voor welk formaat en materiaal heb je gekozen?
“Ik heb gekozen voor twee staande exemplaren van 80 cm x 20 cm, omdat deze perfect naast elkaar passen op het smalle muurtje in onze woonkamer. Ik heb de forex variant besteld. Dat is mooi mat materiaal met een fijne prijs-kwaliteitverhouding.”

Krijg je weleens reacties van familie en vrienden op de wandcollage?
“Jazeker, de collages vallen wel op. Met de speciale muurbevestiging hangen ze ook iets van de muur af en dit zorgt voor een luxe uitstraling. De oma’s zijn vooral erg gecharmeerd van hun kleindochters die op beide collages staan.”

Heb je nog tips voor het maken van een leuke wandcollage?
“Nadat ik de collage van onze reis naar Australië en Nieuw-Zeeland had gemaakt, heb ik nog een tweede wandcollage besteld met selfies die mijn vrouw en ik samen met onze dochters hebben gemaakt. Dat is een hele vrolijke en leuke collage geworden, dus dit kan ik elk gezin aanraden.”

Van welke collega zou jij het favoriete product willen weten?
“Ik zou wel willen weten wat de favoriet is van onze Marketing Manager Igwe. Hij fotografeert veel in zijn vrije tijd, dus ik ben benieuwd voor welk fotoproduct hij kiest.”